Societatea Romana de Radiodifuziune (SSR) a lansat astazi primul post de radio online din Romania dedicat copiilor, Kids Radio, care va difuza emisiuni realizate, in majoritate, de cei mici, au anuntat reprezentantii SSR.

Postul are pseudonimul "Radio Chit" si poate fi ascultat accesand adresa www.kidsradio.ro. Emisiunile contin, printre altele, stiri pentru copii, muzica si povesti, urmand sa vizeze si dezbateri pe problemele cu care se confrunta tinerii de 12-14 ani, informeaza NewsIn.

Publicul tinta il reprezinta copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, care vor pot gasi numeroase surse de divertisment si pe paginile portalului care gazduieste postul de radio, printre care jocuri si un canal de chat.
Pentru inceput, cu titlu experimental, Kids Radio va difuza programul matinal Cucuriguuu, rubrici despre Gradi cea Vestita si Scolita cea de Muze Ocrotita, Politicopilarii la Micul Parlament si, bineinteles, muzica.
Pana pe 24 decembrie, Kids Radio va emite nonstop, fara moderatori.

KidsRadio este cel de-al doilea post al SRR care emite doar pe internet, dupa Radio 3 Net "Florian Pittis".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.