Google ii provoaca pe utilizatorii de YouTube sa faca parte dintr-o orchestra alcatuita exclusiv din membri ai comunitatii celui mai mare portal video online.

Auditiile se vor desfasura exclusiv pe internet, fiecare muzician care vrea sa faca parte din orchestra simfonica YouTube trebuind sa participe cu clipuri in care-si arata talentele de instrumentist. Participantii trebuie sa interpreteze parti din "Eroica" , o simfonie compusa special pentru acest concurs de chinezul Tan Dun, cunoscut lumii intregi pentru coloana sonora a filmului "Tigru si dragon".

Clipurile primite vor fi editate in ceea ce organizatorii numesc "primul spectacol colaborativ virtual" bazat pe muzica simfonica. Castigatorii, alesi de internauti din intreaga lume, vor avea sansa sa interpreteze simfonia compusa de Tan Dun la Carnegie Hall, in aprilie anul viitor. Pentru ca toti sa aiba sanse egale cei de la YouTube au pregatit o serie de clipuri care documenteaza secretele membrilor London Symphony Orchestra, precum si un interviu cu Tan Dun.

Termenul-limita pana la care puteti trimite clipurile in care interpretati unul dintre cele 24 de instrumente din "Eroica" este 28 ianuarie 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.