Cotidianul online de business Wall-Street, editat de InternetCorp., a lansat Topul site-urilor din Romania intocmit pe baza datelor Studiului de Audienta si Trafic Internet (SATI), care ofera pe langa o clasificare a site-urilor in functie de categorii si subcategorii si posibilitatea de a compara, cu grafice, pana la cinci pagini de Internet.

Proiectul initiat de Wall-Street.ro cuprinde toate cele peste 220 de site-uri inscrise in momentul de fata in clasamentul SATI pentru care s-au publicat date de trafic in ultima luna.

"Topul site-urilor din Romania reprezinta un instrument de clasificare si compare a proiectelor online inscrise in SATI, pe baza cifrelor publicate de BRAT. Ideea a aparut dupa ce, in urma cu mai mult de o saptamana, mai multi publisheri importanti pe zona de online au decis sa comunice spre piata exclusiv cifrele furnizate de SATI, retragandu-se din alte sisteme publice de monitorizare", declara Mihai Seceleanu, director general InternetCorp.

Potrivit acestuia, Topul site-urilor din Romania se adreseaza tuturor, de la simpli utilizatori de Internet si pana la toti cei care activeaza in industriile online, de media si publicitate, proiectul propunandu-si sa devina "un instrument util de analiza a evolutiei si tendintelor pe piata online din Romania".

Clasamentul ofera posibilitatea compararii, cu grafice, a pana la cinci site-uri auditate de SATI.

In prezent, Topul site-urilor din Romania cuprinde date lunare de audienta, Mihai Seceleanu precizand ca, in momentul de fata, este analizata perspectiva extinderii si spre cifre de audienta zilnice si saptamanale.

Topul site-urilor din Romania este disponibil incepand de azi la adresa www.wall-street.ro/sati.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.