Vodafone Romania a investit intre 100.000 si 500.000 euro in lansarea unor noi canale de promovare in cadrul serviciului de mobile advertising AdPlus, a declarat reprezentanta companiei, Stephanie Jackson.

"Investitia pentru implementarea si dezvoltarea noilor canale de promovare a fost cuprinsa intre 100.000-500.000 euro. Pe termen scurt veniturile generate de aceste servicii noi vor fi mici, dar cred ca dupa un an de zile vom incepe sa obtinem profit", a declarat senior director Online and Internet Services, Vodafone Romania, Stephanie Jackson, citat de NewsIn.

Noile canale de promovare lansate de Vodafone Romania sunt Push MMS, bannere in Vodafone live!, notificari pentru utilizatorii cartelei Vodafone si serviciile sponsorizate "Suna-ma!" si "Transfera credit". Portofoliul AdPlus include de asemenea, canale de promovare in categoriile Internet prin vodafone.ro si youthsms.ro si Direst Mailing prin inserturile in factura.

Potrivit reprezentantilor Vodafone, lansarea acestor servicii reprezinta doar un nou segment de activitate si nu transformarea companiei intr-un "vanzator" de publicitate.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.