Sorin Matei Adam, profesor de stiintele comunicarii la Purdue University din Statele Unite, arunca manusa bloggerilor romani, provocandu-i la o noua experienta online: radioblogging-ul.

Cu ajutorul BlogTalkRadio platforma de socializare online care ofera posibilitatea oricui de a avea un post de radio, Sorin Matei a lansat emisiunea Martzemedia, care poate fi ascultata la adresa de internet http://www.blogtalkradio.com/pagini.

Mai mult decat atat, utilizatorii pot sa intre in dialog direct cu Sorin si cu invitatii sai, prin intermediul a doua numere de telefon (un numar pentru Romania si unul pentru SUA) sau cu ajutorul unui buton special ("Click to talk").

Show-ul de radioblogging, o premiera in Romania, s-a aflat marti seara, in cea de-a 5-a saptamana de emisie si l-a avut ca invitat pe jurnalistul Iulian Comanescu care a vorbit despre fenomenul blogging-ului in tara noastra.

Emisiunea Martzemedia, moderata de profesorul Sorin Matei poate fi ascultata in fiecare marti de la ora 22:00, ora Romaniei sau poate fi downloadata.

BlogTalkRadio
permite internautilor, de asemenea, preluarea showurilor favorite si postarea lor pe orice alt site sau blog. Socializarea online capata astfel, noi conotatii si in Romania.

Via Iulian Comanescu si jurnalismonline.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.