Amatorii de senzatii tari au de dovedit o noua provocare: Pure, cel mai nou joc de curse off-road produs de Black Rock Studio - Disney Interactive Studios, duce adrenalina la un nou nivel.
Viteza si sarituri spectaculoase la inaltime, lupinguri care iti dau fiori si o senzatie incredibil de veridica ii transpun pe jucatori intr-o super-cursa, care ii tine cu sufletul la gura. Acum, Pure se lanseaza si in Romania si promite maximum de adrenalina. Sa inceapa distractia!

Creat de Black Rock Studio, care a adus numeroase premii portofoliului Disney Interactive Studios, jocul Pure le propune gamer-ilor o cursa free-style frenetica: peste 80 de sarituri si lupinguri spectaculoase, intr-un cadru desprins din lumea reala, cu 7 locatii din toata lumea si peste 30 de piste off-road, printre care Wyoming, Italia si New Mexico. Pot participa pana la 16 jucatori, care au de ales intre numeroase personaje de ambele sexe, intrecandu-se intre ei sau cu adversarii virtuali. O multime de facilitati transforma cursa intr-o experienta unica pentru jucatori, acestia putandu-si adapta si modifica ATV-ul ales dupa preferinte, in orice moment al jocului. Pure va fi disponibil exclusiv pentru PlayStation3 si PC.

Click aici, pentru a afla mai multe despre viitorul tau joc preferat.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.