Curtea de Apel Bucuresti a decis sa pastreze sentinta Tribunalului Bucuresti din 13 mai, prin care Camelia Voiculescu a obtinut anularea marcii Tango, pe motiv ca a fost inregistrata cu rea credinta de Alice Nastase. Hotararea nu este insa definitive, informeaza NewsIn.

Camelia Voiculescu nu a obtinut judecarea in regim de urgenta a procesului intentat redactorului sef al revistei "Tango", Alice Nastase, dar a castigat pe 13 mai, in prima faza, procesul in care cere anularea marcii "Tango", pe motiv ca ar fi fost inregistrata cu rea credinta de Alice Nastase. Tribunalul Bucuresti a dispus in acea data, "anularea inregistrarii marci TANGO -Revista femeilor care stiu sa se miste tango, pentru inregistrarea cu rea credinta".

Camelia Voiculescu a introdus la Tribunalul Bucuresti, la inceputul anului 2008, o actiune in care cere anularea marcii "Tango" pe motiv ca Alice Nastase ar fi inregistrat cu rea credinta marca Tango pe numele ei si ca aceasta marca ar apartine de fapt SC IX Press Media S.R.L., firma care o are ca reprezentant legal pe fata lui Dan Voiculescu.

Alice Nastase trebuie sa plateasca de asemenea, suma de 5000 de lei, reprezentand cheltuieli de judecata in favoarea Cameliei Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.