Cifrele, rezultatul unui studiu realizat de Sandvine, arata o crestere impresionanta a apetitului netatenilor pentru media.

In ceea ce priveste download-ul, 43,26% din "teava" e dedicata browsingului, 22,31% traficului p2p, 15,70 media gasite pe internet si 4,40% grupurilor pasionate de stiri.

Upload-ul, pe de de alta parte, amintesc cei de la TorrentFreak, arata ca mai mult de 61,08% din bitii pe care-i trimitem altora constituie trafic in retele peer-to-peer. In timp ce browsing-ul monopolizeaza doar 17,11% si serviciile VoIP doar 5,38%.

Toate aceste cifre, de patru ori mai mari decat in urma cu 4 ani, cand activitatea pe BitTorrent ocupa 35% din ocupatiile noastre online, arata un consum media din ce in ce mai crescut, ceea ce nu poate sa duca decat la urmatorul pas al comunicarii: cea centrata pe obiecte preluate din media si impartasite cu darnicie, gratis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.