eJobs, site-ul numarul 1 in recrutarea online din Romania, a castigat Golden Winged Nike, pentru cel mai bun client la categoria "Corporate Advertising", in cadrul festivalului international de publicitate Golden Drum, editia 2008.

Premiul este o recunoastere a contributiei eJobs in realizarea campaniei de imagine "E un job, nu o casnicie. Daca nu-ti place, cauta unul mai bun" derulata in toamna anului 2007.

Introdusa anul acesta pe lista premiilor festivalului, distinctia Golden Winged Nike a fost oferita pentru a recompensa si motiva clientii care au dat dovada de deschidere in fata creativitatii proiectelor propuse de agentiile lor de publicitate. "Cei mai buni clienti" au fost alesi dintre finalistii a 4 mari categorii: TV, Presa, Outdoor si Radio.

"Ne suprinde placut acest premiu, desi adevaratul merit este al echipei de la Leo. Tot ce am facut noi a fost sa aprobam niste idei creative geniale. Oricine in locul nostru ar fi facut la fel dar, sigur, acum ne bucuram ca am fost noi", a declarat Laura Chilom, HR Consultant eJobs.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.