Membrii Consiliului National al Audiovizualului au decis sa amendeze postul Antena 3 cu 5000 lei si sa il invite la discutii pe Mihai Gadea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", in legatura cu limbajul "injurios" folosit de invitati in cadrul emisiunii, informeaza NewsIn.

"L-am invitat la discutii la CNA pe Mihai Gadea, realizatorul emisiunii 'Sinteza Zilei' de la postul Antena 3, pentru ca a permis un limbaj injurios invitatului sau Valentin Stan, fara sa intervina si sa il opreasca. Astfel, a ingaduit sa se depaseasca limita legala. Daca problemele acestea vor continua, vom lua masurile care se cuvin", a declarat Razvan Popescu, presedinte CNA.

Consiliul National al Audiovizualului a hotarat sa amendeze postul Antena 3 cu suma de 5000 lei deoarece, "in mai multe editii ale emisiunii 'Sinteza zilei', difuzate in zilele de 08, 23, 25 septembrie, 02 si 06 octombrie, moderatorul a permis invitatilor sa foloseasca un limbaj injurios, incalcandu-se astfel prevederile art. 42, alin. 1 si 4 din Codul de reglementare a continutului audiovizual", se arata intr-un comunicat al CNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.