Criza financiara a atras interesul utilizatorilor de Internet, care vor sa afle ultimele stiri financiare, dar si modalitati de securizare a investitiilor si a economiilor, scrie presa internationala.

Numarul de vizitatori pe site-ul Wall Street Journal, dar si pe pagina specializata in finante Yahoo Finance, a inregistrat noi recorduri, supa ce Trezoreria, cu aprobarea Congresului SUA, a elaborat planul istoric de 700 de miliarde de dolari pentru salvarea sectorului bancar.

Site-ul de monitorizare a audientei pe Internet, comScore, a anuntat ca vizitele pe www.gasbuddy.com, site ce ghideaza vizitatorii catre statii ce contin stiri despre preturile la combustibil, au crescut cu 30% si se asteapta ca rapoartele din luna septembrie sa raporteze cresteri in trafic pentru site-urile cu informatii financiare si site-urilor pentru consumatorii care cumpara produse ieftine.

“Paginile cu stiri despre investitii sunt in priza chiar datorita oamenilor care asteapta cu sufletul la gura sa vada ce se intampla pe burse”, a declarat general manager la Yahoo Finance, Mark Interrante.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.