Incluzand RSS-urile publicate in indexurile de cautari ale serverelor Google, compania va face accesibile postarile de pe bloguri.

Evolutia internetului din ultimii ani se datoreaza, in mare parte, fluxurilor RSS. Acestea fac posibila agregarea de stiri si incurajeaza accesarea site-urilor preferate de pe platforme mobile, livrand informatia intr-un format "usor" ca numar de kilobiti. Pana astazi cautarile pe Google nu includeau in index postarile pe bloguri, ceea ce excludea din raza netatenilor un cuantum important si mare de informatii. Daca vroiai sa cauti prin RSS-uri trebuia sa apelezi fie la Yahoo! fie la serviciile Live.com.

Parte din Google Alerts, RSS-urile vor fi prezente, de-acum incolo, in cautarile noastre. Ceea ce nu va face decat sa ajute la mentinerea Gogole pe pozitia de lider incontestabil al universului informational.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.