TVR 3, noul produs al Televiziunii Publice, va incepe sa emita pe 10 octombrie, de la ora 20.00, fiind primul post national dedicate vietii comunitatilor locale, a declarat Alexandru Sassu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), in cadrul evenimentului de lansare a postului.
“TVR 3 este unul din cele mai importante proiecte pe care Televiziunea Romana le-a realizat in ultima vreme. Intr-o lume in care foarte mult continut se duce spre stire si divertisment cred ca era nevoie de un canal care sa se apropie de oameni, un canal care merge acolo unde acestia traiesc. Sper ca acest post de televiziune sa se impuna pe aceasta piata TV destul de aglomerata”, a spus Alexandru Sassu.

Noul post de televiziune va transmite 24 de ore, sapte zile pe saptamana si are o grila de programe aprobata de conducerea Televiziunii Romane, care cuprinde emisiuni realizate de studiourile teritoriale (TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timisoara, TVR Targu Mures), productii si formate proprii, cu accent pe evenimentele si informatiile comunitatilor din fiecare regiune a tarii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.