Guvernul francez a dublat numarul de meserii accesibile romanilor si bulgarilor, decizie publicata deja in Jurnalul Oficial.

Accesul la locuri de munca pentru romani si bulgari a fost extins in Franta la 291 de meserii, fata de 150 anterior, in sectoare in care angajatorii intampina dificultati la recrutare, potrivit unei decizii publicate duminica in Jurnalul Oficial, relateaza mediafax.ro.

Aceasta este "o decizie scandaloasa", in conditiile in care Franta este afectata de un somaj "in masa", denunta Marine le Pen intr-un comunicat.

"Astfel, Guvernul anticipeaza cu cateva luni o obligatie europeana perfect absurda, acceptata atat de catre PS (Partidul Socialist, la putere), cat si de catre UMP (dreapta, in opozitie)", apreciaza sefa Frontului National (FN) intr-un comunicat postat pe site-ul NationsPresse.

In opinia lui Le Pen, Franta va lupta impotriva somajului atunci cand va urmari "prioritatea nationala" si "incetand sa se supuna unei ideologii ultraliberale care utilizaeza imigratia masiva ca mijloc de presiune asupra muncitorilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.