Angajatoiri norvegieni au scos la concurs mai multe posturi de electricieni, dulgheri, tamplari, patiseri si ingineri, pentru care pot aplica si cetatenii romani daca vorbesc limba engleza.

In reteaua Eures sunt anuntate sase posturi de electricieni in Norvegia. Candidatii trebuie sa aiba calificare ca electrician, experienta in prestari servicii si in constructii, certificat de comert, precum si doi-trei ani experienta. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza sau de norvegiana, suedeza ori daneza. Experienta anterioara de lucru in Norvegia constituie avantaj.

Salariul oferit de angajatori este 22-28 de euro brut pe ora, in functie de experienta si calificari. Aplicatiile pot fi depuse pana in 13 octombrie
, angajatorul precizand ca ajuta la inchirierea unui apartament, iar daca persoana se muta cu familia, si in gasirea scolii sau gradinitei pentru copii, scrie MEDIAFAX.

Tot in Norvegia sunt disponibile si zece posturi de dulgher sau tamplar, iar pentru a aplica, cei interesati trebuie sa aiba cel putin doi-trei ani de experienta, munca anterioara in strainatate constituind un avantaj. Si pentru ocuparea acestor posturi se cer cunostinte bune de limba engleza sau norvegiana, suedeza ori daneza, salariul oferit variind intre 21 si 24 de euro brut pe ora, in functie de experienta si calificari.

O alta companie norvegiana cauta un inginer sau manager de proiect, pentru un loc de munca ce presupune constructie si proiectare, productia de pachete de instalare, calcule structurale in industria energetica. Candidatii trebuie sa aiba studii superioare tehnice (licenta, master sau doctorat), sa fie familiarizati cu desene si calcule in otel structural, cu pachetele de lucru si urmarirea furnizorilor, sa aiba aptitudini de management de proiect si cunostinte de AutoCAD, SAP, SmartPlant, Staad Pro, Algor, PDMS.

Cei care doresc sa aplice pentru acest post trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza si pot fi remunerati cu salarii cuprinse intre 60.000 si 110.000 de euro brut pe an, in functie de experienta si calificari, angajatorul precizand ca poate fi negociat si un salariu mai mare. Contractul va incepe cat mai curand posibil, va avea o durata initiala de sase pana la 36 de luni, cu posibilitate de permanentizare.

Citeste si:
5 motive pentru a angaja un wedding planner
5 motive pentru a angaja un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.