Cea mai bogata femeie din lume, australianca Gina Rinehart, a dezvaluit tuturor care este metoda perfecta pentru a te imbogati.

Intr-un articol scris pentru revista Australian Resources and Investment, Rinehart sustine ca "oamenii care sunt gelosi pe cei care castiga multi bani nu ar trebui doar sa stea si sa se planga".

"Petreceti mai putin timp fumand, consumand alcool si socializand cu prietenii si munciti mai mult". Acesta este sfatul australiencei pentru oamenii de rand.

Reactiile criticilor lui Rinehart nu au intarziat sa apara. Trezorierul statului australian a spus: "Este o insulta la adresa milioanelor de australieni care muncesc din greu pentru a-si plati facturile si pentru a le pune copiilor mancare pe masa".

Mai mult de atat, in acelasi articol, australianca sustine ca statul ar trebui sa micsoreze salariul minim si sa scada taxele din Australia pentru a incuraja companiile sa angajeze mai multi oameni.

Gina Rinehart a devenit cea mai bogata femeie din lume dupa ce a mostenit 75 milioane de dolari de la tatal sau si a preluat conducerea afacerilor familiei din domeniul minier.

Potrivit huffingtonpost.com, un studiu recent arata ca peste 70% dintre copiii oamenilor ce ocupa pozitii de conducere s-au folosit de pozitia parintilor pentru a se angaja in companiile in care lucreaza acestia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.