Evan Williams, CEO al retelei sociale de micro-blogging Twitter, a anuntat ca isi scoate la vanzare locuinta, un penthouse din San Francisco, pentru care cere 1,48 milioane de dolari, scrie The Business Insider.
Evan Williams a cumparat aceasta locuinta impreuna cu sotia sa in urma cu doi ani si jumatate, platind atunci 1,5 milioane de dolari, cu doar 2.000 de dolari in plus fata de pretul cerut in prezent de oficialul Twitter, scrie Wall-Street.

Penthouse-ul are o suprafata de circa 167 mp, doua dormitoare si doua bai. Locuinta este listata pe site-ul companiei imobiliare McGuire Real Estate, specializata in vanzarea proprietatilor de lux.

La jumatatea lunii septembrie, reteaua Twitter negocia obtinerea unei finantari din partea unui grup de investitori, intr-o initiativa prin care compania urma sa fie evaluata la un miliard de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.