Majoritatea companiilor au taiat deja bugetele de calatorie, motiv pentru care un numar mare de pasageri se vor orienta mai mult catre segmentul low-cost, in detrimentul celui traditional”, considera Andreas Engel, PR Manager International al Germanwings.

Considerand ca principala caracteristica a pietei aeriene va fi in 2009 reorientarea pasagerilor dinspre operatorii traditionali catre cei cu tarife scazute, Germawings ia in calcul marirea frecventei de zboruri din/catre Romania.

“Frecventa zborurilor Germanwings este 2/3 pe saptamana, insa pentru 2009 asteptam ca aceasta sa creasca. Momentan, nu avem in plan sa introducem noi curse, insa intentionam sa marim frecventa zborurilor pe ruta Bucuresti - Berlin, intrucat pentru multi cetateni din capitala Germaniei, Bucurestiul reprezinta o atractie”, declara oficialul companiei germane.

In prezent, Germanwings efectueaza curse Bucuresti - Berlin, Bucuresti - Koln si Bucuresti - Stuttgart. Deciziile referitoare la cresterea frecventei zborurilor Germanwings vor fi luate in primavara, adauga reprezentantul companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.