Presedintele Gazprom Aleksei Miller si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso s-au intalnit miercuri la Bruxelles si au discutat despre criza gazelor, in timp ce in paralel au inceput si audierile din Comisia de politica externa (AFET) a Parlamentului European.

Potrivit RIA Novosti, intalnirea lui Miller cu Barroso este in curs.

In paralel, la Bruxelles au inceput audierile delegatiilor rusa si ucraineana in Comisia de afaceri externe a Parlamentului European. Audierile au inceput in absenta lui Miller. In sala se afla insa presedintele Naftogaz Oleg Dubina, vicepresedintele Igor Didenko, si consilierul presedintelui Iuscenko pe probleme energetice, Bogdan Solovitki.

Dubina a luat cuvantul si a spus ca disputa nu e de natura politica, avand origini de natura economica. Anterior vorbise Adrian Severin a subliniat ca PE nu e un tribunal care sa desemneze vinovati si ce e bine si rau, dar reprezinta cetatenii europeni.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.