Conservatorii germani au anuntat ca au ajuns la o intelegere cu privire la un nou proiect de relansare economica, a carui valoare nu a fost specificata, urmand ca acesta sa fie discutat in cursul zilei cu partenerii social-democrati.

Uniunea Crestin-Democrata (UCD) a cancelarului Angela Merkel si Uniunea Crestin-Sociala (UCS) din Bavaria au aprobat un plan comun ce include reduceri de taxe pentru populatie, a anuntat secretarul general al UCD.

Coalitia lui Merkel a inaintat in noiembrie un prim pachet de stimuli economici estimat la 31 miliarde euro, pentru urmatorii doi ani, dar acesta a fost criticat ca fiind prea modest.

Oficialii guvernamentali au anuntat ca cel de-al doilea pachet va ajunge la aproximativ 25 miliarde euro (34,71 miliarde dolari), desi propunerile social-democratilor se refera la 40 miliarde euro, anunta AFP, citat de NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.