Romania si Suedia au semnat un acord guvernamental care va facilita dezvoltarea si diversificarea cooperarii in domeniile energiei si protectiei mediului, domenii de prioritate nationala pentru ambele tari, informeaza Ministerul de Externe al Romaniei.
Semnatarii acordului bilateral au fost ambasadorul Romaniei in Suedia, Victoria Popescu, si Anders Ahnlid, directorul general al departamentului pentru comert din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Suediei. De la data intrarii in vigoare, acordul va fi valabil pentru o perioada de doi ani, cu posibilitatea prelungirii renegociate la solicitarea uneia dintre parti.

"Acordul convenit in contextul unor excelente relatii bilaterale romano-suedeze va facilita dezvoltarea si diversificarea cooperarii in domeniile energiei si protectiei mediului, care reprezinta prioritati nationale pentru ambele tari si, in acelasi timp, importante angajamente comune asumate in contextul Uniunii Europene", se arata in comunicatul de presa al MAE.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.