Presedintele ales al Statelor Unite ia in considerare un plan de relansare a economiei americane ce ar putea depasi masiv estimarile anterioare si ar putea ajunge la 1.000 de miliarde de dolari, in decurs de doi ani, anunta presa internationala.

Echipa lui Obama, care lua in considerare un pachet de stimulente de 500 miliarde dolari in urma cu doua saptamani, spune acum ca suma de 600 miliarde in decurs de doi ani este "o estimare foarte mica", scrie The Wall Street Journal (WSJ), care citeaza o sursa avizata.

Cuantumul final al pachetului de stimulente ar putea fi mult mai mare si ar putea sa se incadreze intre 700 miliarde si 1.000 miliarde dolari, data fiind starea proasta a economiei americane.

Reprezentantii oficiali ai echipei lui Obama au refuzat sa comenteze referitor la stirile din presa cu privire la amploarea ajutorului pe care administratia ar putea sa il acorde economiei, prin cheltuile publice majorate si reduceri de impozite.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.