Presedintele executiv al InteractiveCorp (IAC) nu va ceda presiunii actionarilor companiei pe care o conduce, care cer consiliului director sa utilizeze lichiditatile pentru a cumpara titluri IAC in speranta de a le ridica cotatia bursiera. "Nu are sens sa ne cumparam propriile actiuni atat timp cat ziua de maine poate oferi oportunitati extraordinare de pentru achizitii", a declarat acesta in cadrul Summit-ului Reuters pentru Media din New York.

IAC detine 35 de proprietati online, printre care motorul de cautare Ask.com, serviciul de matrimonial Match.com, siteul de divertisment CollegeHumor.com si dictionarele online Dictionary.com si Thesaurus.com.

IAC dispune in momentul de fata de fonduri lichide in valoare de 1,4 miliarde de dolari. Acestea vor atinge 2,2 miliarde de dolari pana in martie 2009. Avand in vedere oportunitatile actuale de finantare cu dobanda mica, IAC se poate extinde pe mai multe domenii prin achizitii ce ar puea atinge valoare de 5 miliarde de dolari, este de parere Diller.