Merrill Lynch & Co. vrea sa reduca cu 50% primele de sfarsit de an, dupa pierderi de peste 20 miliarde dolari ce au fortat-o sa accepte o preluare din partea Bank of America, au declarat surse apropiate situatiei.
Reducerea medie va fi de aproximativ 50%, iar primele unor traderi si bancheri de investitii vor fi reduse si mai mult, au declarat persoane apropiate situatiei . In timp ce angajatii nu vor afla ce suma vor primi pana la finalul lunii, managerii de divizie stiu ce suma trebuie distribuita, relateaza Bloomberg.

Veniturile grupului Merrill Lynch au scazut cu 96% in primele noua luni din 2008. Reprezentanti ai Congresului si autoritatile de reglementare au incercat sa se asigure ca fondurile pentru ajutorarea grupului, acordate de guvernul american, sunt folosite pentru stimularea creditarii si nu ii imbogatesc pe directorii institutiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.