Oficialii lantului de magazine Woolworths au solicitat intrarea companiei in administrare speciala, punand in pericol mii de locuri de munca, in ciuda eforturilor guvernamentale de salvare.

Grupul de retail, ce a deschis primul magazin in Marea Britanie in urma cu aproape 100 de ani, a acumulat datorii de 385 milioane lire sterline. Cele 800 de magazine se vor deschide joi conform programului, insa multe dintre ele sunt asteptate sa se inchida definitiv dupa Craciun, conform Times Online, citat de NewsIn.

Decizia de a trece sub administrare speciala a fost luata in ciuda interventiei guvernului, cu scopul de a salva locurile de munca pentru cei aproape 30.000 de angajati ai Woolworths.

Baroneasa Vadera, ministru in cadrul Departamentului pentru Afaceri, a solicitat bancilor ce se aflau in tratative cu Woolworths sa reia negocierile pentru a incerca sa salveze grupul de la faliment.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.