Sandbanks, din Marea Britanie, este unul dintre cele mai costisitoare locuri in care sa locuiesti, ocupand pozitia a patra in lume in ceea ce priveste pretul terenurilor. Cu toate acestea, zona nu este imuna la criza creditelor din domeniul imobiliar, dupa cum relateaza Telegraph.

Proprietarii resedintelor de lux din intreaga lume sunt obligati sa-si paraseasca locuintele, ca urmare a faptului ca nu reusesc sa-si achite creditele ipotecare.

Ultimele cifre arata ca numarul caselor care intra in posesia bancilor a crescut cu 71 la suta, aceasta actiune avand loc o data la fiecare 11 minute.

Proprietarii unei case cu cinci dormitoare din Sandbanks au resimtit efectele crizei financiare atunci cand, fiind afectate afacerile lor din domeniul imobiliar, nu si-au mai permis sa achite creditul de 7.600 euro pe luna, iar casa lor a intrat in proprietatea Clydesdale Bank.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.