Liderul low-cost din Europa va opera de anul viitor curse pe doua noi rute, din Constanta spre Bologna (Italia) si spre unul din orasele spaniole, a declarat presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin, citat de NewsIn.
"In urma succesului inregistrat de compania irlandeza cu ruta Constanta - Pisa, Ryanair a decis sa mai deschida cel putin doua rute cu plecare din Constanta. Astfel, in luna martie, operatorul va inaugura ruta Constanta - Bolona, si tot anul viitor va deschide o ruta care va opera de pe aeroportul Constanta cu destinatia Spania", a precizat presedintele Asociatiei Litoral.

Totodata, Corina Martin a mentionat ca autoritatile locale constantene, impreuna cu Asociatia Litoral poarta discutii cu reprezentantii operatorului aerian pentru deschiderea unor eventuale rute Constanta - Roma. De asemenea, acesta a mentionat ca aeroportul constantean se claseaza pe primul loc intr-un clasament al Ryanair in ce priveste cantitatea de bagaje transportate.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.