Producatorul american de bauturi racoritoare Pepsi a anuntat o investitie de 1,2 miliarde dolari in relansarea imaginii la nivel international, proces care precede lansarea brandurilor Mountain Dew si Sierra Mist pe piata din Marea Britanie.

Legendarul logo al companiei, globul colorat in rosu si albastru, a fost creat in anii ’50. Pepsi va afisa pe ambalajele produselor din portofoliu o serie de “zambete”, informeaza brandrepublic.com.

Astfel, reprezentantii Pepsi spun ca logo-ul Pepsi Diet va fi reprezentat de un zambet discret, ambalajul Pepsi va avea un zambet larg, in timp ce Pepsi Max va afisa pe eticheta “un hohot de ras”. Fontul va trece de la formatul bold la un stil retro, scris cu litera mica.

Lansarea bauturilor Mountain Dew si Sierra Mist pe piata britanica pune sub semnul intrebarii viitorul produsului 7-Up, deja prezent in magazinele din Marea Britanie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.