Doua curse ale companiei Olympic Airlines au fost anulate miercuri din cauza grevei din Grecia, in timp ce cursa Tarom din directia Atena a aterizat in cursul diminetii pe aeroportul Otopeni, a declarat seful de relatii publice al Aeroportului Otopeni, Mihaela Chiril.
"Cursa care trebuia sa soseasca la ora 8.40 pe Aeroportul Otopeni a fost anulata, iar o alta cursa ce avea ca ora de plecare 9.25 spre Atena a fost de asemenea anulata. In schimb, cursa Tarom dinspre directia Atena a ajuns pe Otopeni. Motivul oficial al anularii celor doua curse Olympic Airlines anuntat de catre reprezentantii aeroportului din Atena este greva din transporturile elene", a spus reprezentantul Aeroportului Otopeni.

Potrivit AFP, circa 50 de curse aeriene interne si externe urmau sa fie anulate miercuri in Grecia, unde transporturile urbane si feroviare vor fi puternic perturbate din cauza unei greve de 24 de ore organizate in semn de protest fata de privatizarile incepute de guvernul conservator.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.