Ministerul Dezvoltarii din Romania in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii din Bulgaria, a lansat al doilea apel de proiecte pentru cele trei axe prioritare aferente Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013, ce dispune de un buget de aproximativ 101 milioane euro, anunta NewsIn.

Potrivit reprezentantilor Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) in cadrul acestui apel, proiectele pot fi depuse continuu, iar evaluarea se face trimestrial, incepand cu 31 ianuarie 2009. In urma evaluarii, proiectele vor fi selectate pentru finantare pana la epuizarea bugetului de aproximativ 101 milioane euro, alocat acestui apel.

Domeniile in care se pot depune proiecte sunt: transporturi, tehnologia informatiei si comunicatiilor, mediu, dezvoltare economica si sociala. Acest apel se adreseaza atat proiectelor care presupun realizarea de studii si strategii, schimburi de experienta, consolidarea parteneriatelor, organizarea de evenimente etc., cat si proiectelor care presupun investitii.

Mai multe detalii despre proiectele de investitii gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.