Pretul locuintelor vechi din Capitala a scazut cu 13% in primele sapte luni ale acestui an, fata de cel de la sfarsitul lui 2007
Astfel, fata de luna ianuarie a acestui an, cand pretul mediu al unui apartament vechi a fost de 133.628 de euro, in luna iulie acesta a ajuns la o valoare medie de 117.000 de euro, iar fata de luna iunie a inregistrat o scadere de 3%, cand valoarea medie era de 119.900 de euro. Cea mai mare scadere de preturi s-a inregistrat pe segmentul apartamentelor cu doua camere, astfel ca ieftinirea din luna iulie a fost de sapte procente fata de nivelul inregistrat in luna ianuarie si de 3% fata de luna iunie, cand pretul de vanzare a fost de 117.100 de euro. In ceea ce priveste piata chiriilor, conform MagazinulDeCase.ro, nivelul mediu al acestora a scazut in iulie cu aproape 4% fata de iunie, ajungandu-se la o chirie medie de 594 de euro fata de 616 euro.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.