ProLogis, proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a anuntat ca a inchiriat 19.600 metri patrati (mp) din cadrul ProLogis Park Bucharest A1 companiei Centrum Logistics, subsidiara Groep H. Essers, companie belgiana de transport si logistica
Centrum Logistics va ocupa spatiul intr-o noua cladire de distributie construita in cadrul ProLogis Park Bucharest A1, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Compania, care inchiriaza in prezent 8.300 mp in alta cladire din cadrul aceluiasi parc, isi va consolida operatiunile prin mutarea in noua cladire de 27.900 mp, ce va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2008.

ProLogis Park Bucharest A1 consta in acest moment in doua cladiri finalizate, cu o suprafata totala de 53.000 mp, si in alte doua cladiri de 50.000 mp aflate in constructie. Parcul, odata finalizat, va contine noua cladiri cu suprafata totala de peste 290.000 mp.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.