Apartamentele din Capitala sunt mai ieftine cu 15-20% fata de inceputul anului. Scaderile vor fi mai vizibile din toamna

Vazand ca piata imobiliara este aproape inghetata si nu numai din cauza perioadei de concedii, numarul tranzactiilor fiind mic inca de la inceputul anului, proprietarii si investitorii care detin apartamente si vor sa isi recupereze banii au lasat la pret, si nu putin. Spre exemplu, un apartament cu patru camere din zona Vitan-Zepter s-a vandut in aceasta perioada cu 210.000 de euro, in timp ce pentru un apartament similar in luna ianuarie a acestui an se cereau nu mai putin de 255.000 de euro.

"Fata de inceputul acestui an, preturile au scazut cu 15-20%, insa nu avem in totalitate aceasta certitudine deoarece preturile au scazut mai mult la listare, intrucat volumul de tranzactii este redus pe perioada de vara. Efectele scaderilor or sa se vada cel mai bine in luna septembrie, cand perioada de tranzactionare se va revigora“, a spus Andrei Pascu, reprezentantul lantului de agentii imobiliare RE/MAX.

Potrivit RE/MAX Romania, in mai toate zonele din Bucuresti se inregisteaza scaderi ale pretului apartamentelor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.