Acest lucru incepe cu amenajarea interioara. Daca nu stii de unde sa incepi inspira-te din aceste cateva idei pentru a-ti transforma spatiul rezervat biroului intr-unul cat se poate de placut si lipsit de stres.

In continuare vei gasi cateva idei de amenajare pentru birou care iti vor invioara spatiul de lucru:

Foloseste culori

Ultimul lucru pe care il cauti este sa fii inconjurat de pereti albi. Acest lucru insa, nu inseamna ca trebuie sa zugravesti peretii in culori inchise. Vei avea nevoie de culori vii pentru a crea o stare placuta. Trebuie sa recunoastem faptul ca nuantele deschise si vii reusesc sa faca oamenii mai fericiti. Este indicat sa recurgi la doua culori complementare pentru pereti, in jurul carora iti vei putea coordona intreaga amenajare. Poti sa zugravesti un perete intr-o culoare, avand rol de accentuare, iar restul peretilor in culoarea complementara.

Citeste si:

Plantele si fericirea

Plantele sunt cunoscute pentru efectele benefice pe care la au atat asupra aerului dintr-o incapere cat si asupra starii de spirit a celor ce se afla in spatiul respectiv. Incearca sa amplasezi plante in diferitele colturi ale incaperii pentru o imagine naturala si relaxanta.

Opere de arta

Daca esti pasionat de arta, poti sa exploatezi acest lucru in spatiul biroului tau. Poti sa amenajezi intreg biroul in jurul acestei teme, creand propria "galerie de arta", prin expunerea unei colectii de picturi de-a lungul peretilor incaperii. In afara de rafinamentul pe care il va oferi biroului tau, acest lucru iti va permite sa te relaxezi, contempland imaginile tale preferate.