Odata ce ai terminat de zugravit peretii, ai instalat draperiile si perdelele, ai aranjat mobilierul si ai facut curatenie, ai putea crede ca procesul de reamenajare s-a incheiat. Dar imaginea nu pare completa! Ce trebuie sa faci?

Cu toate ca ai realizat imaginea de ansamblu a locuintei tale, mai e nevoie de unele elemente. Exista o serie de detalii care iti vor intregi locuinta si vor transforma spatiul intr-unul primitor.

Indiferent daca va dura o saptamana, o luna sau chiar o vesnicie, gasirea elementelor decorative pentru o incapere constituie etapa cea mai placuta si distractiva din procesul de amenajare. Astfel vei reusi sa adaugi o nota de personalitate locuintei tale, fapt ce va reflecta interesele tale si stilul tau de viata.

Plante si flori

E remarcabil cat de repede poti sa transformi un spatiu prin intermediul florilor si plantelor. Nu trebuie sa cauti neaparat ceva frapant si costisitor. O planta simpla intr-un ghiveci decorativ, amplasata pe o masuta de cafea, pe un raft sau intr-un colt al incaperii adauga culoare instantaneu. Pastreaza-ti plantele stralucitoare si curata-le de praf in permanenta.

Dezvolta o tema

Toata lumea are un interes special intr-un anumit domeniu. Calatoriile, sporturile, animalele de companie, florile, copiii, chiar si o carte sau un film preferat pot sa ofere un punct de atractie intr-o incapere si sa ofere idei pentru finisari. Alegand o tema anume pentru camera ta vei sti asupra caror elemente sa te concentrezi si vei putea selecta mai usor accesoriile, obiectele de arta si culorile, cu scopul de a extinde tema respectiva.

Impodobeste peretii

Peretii goi, plictisitori capata o imagine cu totul speciala prin intermediul tablourilor si fotografiilor, indiferent daca sunt de familie sau prezinta o imagine care te reprezinta.

Mai multe sfaturi si informatii utile legate de amenajarea locuintei gasiti pe Condo.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.