Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Casa Radio din Bucuresti, va construi un centru comercial in orasul Hunedoara, in care va investi aproximativ 38 milioane euro, compania avand deja depus dosarul pentru obtinerea Planului Urbanistic in Detaliu (PUD)
“Din studiul pe care l-am realizat inainte de a investi in Hunedoara, a reiesit ca este un oras in dezvoltare, oras traditional industrial cu un potential ridicat in urmatorii ani. Strategia Plaza Centers, ce a avut un success deosebit in tarile din Europa Centrala si de Est in care suntem prezenti, a cuprins si investitii in orasele mai mici, cu potential in planul de dezvoltare pe termen lung”, a explicat Luc Ronsmans, Country Manager Plaza Centers Romania.

Terenul pe care va fi construit Hunedoara Plaza are o suprafata totala de 41.000 mp si a fost cumparat in luna martie a acestui an. Lucrarile de demolare au inceput acum o luna si jumatate, iar cele de constructie vor incepe imediat ce compania va primi autorizatiile necesare, in aproximativ patru luni.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.