Lipsa de timp, comoditatea sau chiar moda isi pun amprenta si in domeniul constructiilor. Noi trenduri arhitecturale se pare ca se contureaza usor, usor si la noi. Casele prefabricate sunt o solutie foarte buna pentru unele persoane, comoda si uneori chiar mai ieftina decat constructiile clasice

Pentru a cumpara o astfel de casa, pe langa bani, ai nevoie doar de teren. In general, firmele romanesti dar si din strainatate care produc case prefabricate iti pun la dispozitie machete ale produselor lor si pe baza acestora iti ramane sa betonezi fundatia.

Contra a minimum 30.000 de euro poti avea o casa prefabricata in conditiile in care ai deja un teren, urmand sa betonezi si platform pe care va sta casa ta.

Multi dintre noi sunt tentati sa spuna ca aceasta varianta nu se compara cu o casa adevarata, in schimb producatorii de case prefabricate sustin nu numai ca acestea sunt mai sigure si mai ieftine, dar sunt si mult mai durabile.

Producatorii germani de case prefabricate ofera garantii pe viata asupra constructiilor pe care ei le monteaza. Mai mult, in pretul final sunt incluse transportul si montarea. Astfel, dupa ce semnezi un contract si achiti casa, acestia aduc “componentele" locuintei la locul unde va urma sa fie amplasata si isi rezerva un interval de doar 6 zile pentru a o ridica si a o pune in functiune.

Pentru ca totul sa mearga in conditii optime, cumparatorul unei case prefabricate trebuie sa discute cu producatorul pentru a stabili unde vor fi amplasate prizele, teveile si toate celelalte componente ale instalatiilor.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.