Dezvoltatorul Bega Shopping Center din Timisoara va moderniza centrul comercial pe care il detine in zona istorica a orasului si va reface mixul de chiriasi, 95% dintre contractele actuale de inchiriere expirand in acest an, a anuntat compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield, desemnata agent de leasing

Bega Shopping Center Timisoara se modernizeaza si isi schimba chiriasii Bega Shopping Center Timisoara este structurat pe sase niveluri si dispune de o suprafata inchiriabila de 7.500 mp, dintre care 1.300 vor fi alocati unui supermarket. Noile magazine se vor deschide la sfarsitul lui 2008 - inceputul lui 2009.

BegaGrup este detinut de Marius si Emil Cristescu, care au cumparat centrul comercial in anul 1997 si de atunci au investit constant in amenajari.

“Bega Shopping Center are o locatie excelenta, chiar in centrul istoric al orasului, pe bulevardul Proclamatia de la Timisoara, motiv pentru care foarte multe companii si-au manifestat interesul fata de acest centru comercial. Reorganizarea sa va include un mix nou de chiriasi, in special branduri cunoscute”, a declarat Felicia Vasiu, Directorul biroului din Timisoara al Cushman & Wakefield Activ Consulting.

BegaGrup a fost fondat in anul 1996 si detine 40 de companii cu activitati in Foraj petrolier, Minerale Industriale, Constructii de masini, Imobiliare, avand peste 8.000 de angajati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.