Eurohouse si Sonae Sierra s-au mutat in Baneasa Business & Technology Park Primele doua cladiri de birouri clasa A+ din BB&TP ocupa o suprafata de 26.000 mp utili din cei 250.000 mp dedicati intregului proiect, iar printre companiile care au semnat contracte de inchiriere se numara BMW, Moeller Electric, Dupont, Solmar Trading Group, F. Zanti Com, Unilever si Adidas.

Prima faza a BB&TP a necesitat o investitie de aproximativ 40 milioane de euro din totalul de 250 milioane de euro planificate pentru intregul parc de afaceri. Suprafetele au fost inchiriate pe o perioada de cinci ani si au variat in functie de necesitatile clientului, incepand de la 80 mp, cel mai mic spatiu, pana la 3700mp, cel mai mare.

„In prezent, lucram la conceptul si la designul fazei urmatoare si am inceput deja sa pregatim infrastructura pentru ea. In patru-cinci ani, ne dorim sa finalizam constructia parcului de afaceri, care va avea in total 11 cladiri de birouri” a declarat Nicolae Calinoiu Director General Baneasa Business & Technology Park.

Cele doua cladiri din prima faza a BB&TP sunt formate din fiecare din doua aripi cu cinci niveluri, suprafata pe etaj fiind de 2 .700 mp. Ambele cladiri au cate un nivel subteran pentru parcare, cu un total de 795 de spatii de parcare subterana si supraterana, ceea ce inseamna o medie de un spatiu de parcare la 33 mp de spatiu util.