Daca va gandeati ca numai strainii se pot lauda cu structurile lor impunatoare, in valoare de sute de milioane de euro, trebuie sa stiti ca nici romanii nu se lasa mai prejos
Unele cladiri au fost puse deja la vanzare pe piata imobiliara, altele si-au castigat valoarea incontestabila odata cu trecerea timpului, dar si datorita faptului ca acum aceste constructii se afla in mijlocul Capitalei, in zone foarte bine cotate.

  • Locul 15: Cladiri in valoare de aproape 20 de milioane de euro sunt si sediul Academiei Romane, Ministerul de Interne (fostul Senat), IGP (fostul MI), Iulius Mall Timisoara, Universitatea din Bucuresti, Ministerul Apararii, Aeroportul Otopeni, Teatrul National din Bucuresti si Radisson SAS.
  • Locul 14: Vizavi de Muzeul de Istorie se afla insa o alta cladire impunatoare, Palatul CEC, evaluat in anul 2006 la peste 25 milioane de euro, valoare care in momentul de fata este cu cel putin 40% mai mare.
  • Locul 13: Muzeul de Istorie din Bucuresti, evaluat la 40 de milioane de euro.
  • Locul 12: Cu preturi cuprinse intre 50 si 60 de milioane de euro se gasesc in top si cladirea centrala a Universitatii din Craiova, Facultatea de Stiinte Economice din Cluj si Universitatea din Iasi.
  • Locul 11: Tribunalul Bucuresti, construit pe locul fostului magazin Junior, la cativa pasi de Piata Unirii, este evaluat la peste 70 de milioane de euro.
Click aici pentru a afla care sunt constructiile clasate in primele 10 cele mai scumpe din Romania.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.