Cu o investitie de circa 50.000 de euro, ntreprinzatorii pot ncepe o afacere care se bazeaza pe construirea de case ieftine.
In Romania ultimilor ani, construct iile sunt in floare. Cresterile anuale de circa 30% arata ca necesarul de locuinte nu este nici pe departe acoperit. Un concept de constructie a caselor creat in 1985 in Australia, de un roman si o australianca, prezent la noi din 2005, continua sa se extinda in sistem de franciza.

„Am emigrat in Australia in 1977 si, din 1985, m-am asociat cu Judith Van Velsen intr-o firma de constructii rezidentiale care folosea drept tehnologie de baza structurile metalice usoare din otel galvanizat“
, ne spune Aurel Lungu, administratorul francizei House Factory. Ulterior, el a revenit in tara, iar in 2005 a decis sa deschida o firma de constructii rezidentiale in Romania care sa furnizeze structurile si tehnologia catre tarile europene, la un pret mai mic decat cele care veneau din Australia.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.