Omilos Oradea, dezvoltatorul Era Shopping Park Oradea, in care a investit 80 milioane de euro, a anuntat ca 80% din spatiile comercialeau fost deja inchiriate, parcul de retail urmand sa fie deschis in martie anul viitor.

Era Shopping Park Oradea, inchiriat in proportie de 80% Era Shopping Park Oradea este amplasat pe Calea Aradului (DN 79) si a necesitat o investite de 80 de milioane de euro, avand o suprafata inchiriabila de 64.700 mp si 2.000 de locuri parcare.

Era Shopping Park Oradea isi va deschide portile in martie anul viitor si are ca ancore hipermarketul Carrefour (15.300 mp) impreuna cu Galeria Comerciala (4.217 mp), magazinul Bricostore (9.945 mp), magazinul Media Galaxy (3.300 mp) si si Cinema City (3.000 mp).

Compania de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield a fost desemnat agentul de leasing exclusiv pentru Era Shopping Park Oradea. Cea de a doua faza operationala este programata pentru septembrie 2009, printre vitorii chiarisi numaradu-se marci de fashion, un food court si alte magazine de servicii, intinse pe 21.500 de mp. Tot in a doua faza, Mobexpert va ocupa 7.818 mp din parcul de retalil.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.