Divizia de evaluari salta afacerile Colliers la peste 10 mil. euro in primul semestru Cea mai mare crestere a fost consemnata de catre divizia de evaluari, care si-a marit veniturile cu 160% fata de anul 2007, urmata de diviziile de inchirieri spatii industriale si de spatii de birouri. Rezultate foarte bune au avut si diviziile de consultanta, vanzari rezidentiale sau inchirieri spatii comerciale, care si-au continuat cresterea din anii precedenti.

„In contextul in care piata imobliara din Romania a trecut printr-o perioada dificila in primele luni ale anului, in special din cauza crizei cu care se confrunta pietele internationale, unul dintre factorii de succes pentru Colliers a fost politica de investi in oameni si in dezvoltarea profesionala a consultantilor nostri. Am ajuns astazi la 100 de angajati in Romania si sper ca pana la sfarsitul lui 2009 sa ne dublam echipa pentru a putea mentine si chiar creste calitatea serviciilor”, a declarat Bogdan Georgescu (foto), Managing Partner in cadrul Colliers International Romania.

Rezultatele diviziei de evaluari se datoreaza atat dublarii echipei, care a ajuns la 12 consultanti, cat si dezvoltarii relatiilor cu cei mai mari investitori din Romania, precum Petrom, ImmoEast, BCR-Erste sau BRD. Colliers International a fost aleasa ca evaluator exclusiv al intregului portofoliu de proprietati al fondului austriac de investitii Immoeast in Romania si in Europa de Est.