"Cred ca este momentul ca fiecare agentie imobiliara independenta sa isi puna in mod serios problema unei strategii pentru viitor, intrucat, dupa cum se vede, acum clientii au de unde sa aleaga atat proprietati pe care sa le achizitioneze, cat si agenti imobiliari profesionisti la care sa apeleze”, spune Adrian Sischin, director regional RE/MAX Romania.

Potrivit acestuia, in primul semestru al primul an de extindere RE/MAX pe plan autohton, statisticile companiei la nivel european si international au plasat Romania pe primul loc in ceea ce priveste viteza de crestere a retelei. „Acesta este un semn ca multe agentii imobiliare independente din Romania inteleg forta unei retele si suportul pe care il confera business-ului lor un brand international cum este RE/MAX”, completeaza directorul regional RE/MAX Romania.

RE/MAX Romania a inregistrat o crestere a retelei de birouri de peste 100% in ultimele 12 luni, de la 11 birouri in iunie 2007, la 23 de birouri active in aceesi luna a acestui an, alte birouri fiind deja in curs de infiintare. In ceea ce priveste numarul de agenti imobiliari, in ianuarie 2007, RE/MAX Romania avea un total de cinci agenti, pentru ca, in iunie 2007, numarul acestora sa ajunga la 43. In ultimele 12 luni, numarul de agenti imobiliari RE/MAX a crescut cu 147%, ajungand in prezent la 109.