Business 4 Iulie 2008 03:24
Dezvoltatorul imobiliar Krammer & Wagner va investi circa 370 milioane in trei proiecte de retail care urmeaza a fi construite in urmatorii doi-trei ani in Bucurresti, Arad si Constanta, au declarat reprezentantii firmei, citati de NewsIn

Primul proiect al companiei, Militari Shopping este un centru comercial ce va functiona in zona de vest a capitalei, inaugurarea fiind planificata pentru aprilie 2009. Cu o suprafata de 49.500 mp si 2.300 locuri de parcare Militari Shopping va aduna un mix de chiriasi alcatuit printre altii de Auchan, C&A, Hervis, Humanic, Charles Vögele sau Media Galaxy, iar investitia se va ridica la aproximativ 70 milioane de euro.

WestGate, cel de-al doilea centru comercial al firmei austriece, va fi construit in nord-vestul orasului Arad pe o suprafata ce totalizeazã 90.000 mp, iar investitia totala este estimata la 170 -180 milioane de euro.

Centrul comercial va beneficia de 3.300 locuri de parcare si va fi format dintr-o zona de retail cu mobila, DYI, un hotel si un mall clasic pe trei etaje, care va include o zona de distractie cu un cinematograf modern cu 10 sali de proiectie. Deschiderea este planificata pentru noiembrie 2009, iar Auchan, Media Galaxy, C&A, Hervis, Humanic, Cineplexx sunt numai cateva dintre brandurile care si-au rezervat spatii in Westgate.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.