Primul proiect al companiei, Militari Shopping este un centru comercial ce va functiona in zona de vest a capitalei, inaugurarea fiind planificata pentru aprilie 2009. Cu o suprafata de 49.500 mp si 2.300 locuri de parcare Militari Shopping va aduna un mix de chiriasi alcatuit printre altii de Auchan, C&A, Hervis, Humanic, Charles Vögele sau Media Galaxy, iar investitia se va ridica la aproximativ 70 milioane de euro.

WestGate, cel de-al doilea centru comercial al firmei austriece, va fi construit in nord-vestul orasului Arad pe o suprafata ce totalizeazã 90.000 mp, iar investitia totala este estimata la 170 -180 milioane de euro.

Centrul comercial va beneficia de 3.300 locuri de parcare si va fi format dintr-o zona de retail cu mobila, DYI, un hotel si un mall clasic pe trei etaje, care va include o zona de distractie cu un cinematograf modern cu 10 sali de proiectie. Deschiderea este planificata pentru noiembrie 2009, iar Auchan, Media Galaxy, C&A, Hervis, Humanic, Cineplexx sunt numai cateva dintre brandurile care si-au rezervat spatii in Westgate.