"Pretul terenului in Capitala a crescut foarte mult in ultima perioada, dar avem semnale si ne asteptam sa si scada. In aceste conditii suntem pregatiti ca in urmatoarele trei-sase luni sa achizitionam doua noi loturi de teren unde urmeaza sa dezvoltam noi proiecte in urmatorii doi-trei ani", au mai spus reprezentantii companiei.

Potrivit lui Deufl, noua cladire de birouri din zona Buzesti va fi finalizata in martie - aprilie 2009, urmand a dispune de o suprafata de 6.500 mp. Spatiile de birouri vor ocupa 5.660 mp, cele pentru spatii comerciale 370 mp, iar cele de depozitare 90 mp. Noul proiect Premium Point va dispune si de 72 de locuri de parcare.

Premiumred a inaugurat joi un alt proiect pe segmentul de birouri, Premium Plaza, investitie care s-a ridicat la 20 milioane de euro. Cladirea este amplsata in Piata Victoriei, fiind cel de-al treilea proiect al societatii in Capitala. Locatia ofera chiriasilor un spatiu total de inchiriat de 8.600 mp si 85 locuri de parcare, primele 11 etaje din cele 15 ale imobilului de birouri fiind inchiriate in totalitate.