ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de distributie din lume, a anuntat semnarea a doua contracte de inchiriere pentru o suprafata de 14.500 mp in cadrul ProLogis Park Pilsen-Stenovice din Republica Ceha

ProLogis incepe inchirierea parcului logistic din Cehia Mitsui–Soko (Europe) B.V., o companie specializata in depozitare si transport, va inchiria o suprafata de 9.500 mp, iar Merkimmo s.r.o, un producator de matrite din plastic, va inchiria un spatiu de 5.000 mp, ambele companii utilizand spatiile inchiriate pentru activitatile de distributie regionala.

“Apropierea orasului de granita cu Germania este ideala pentru companiile multi-nationale din vestul Europei care doresc sa isi extinda operatiunile spre estul continentului. De asemenea, Pilsen este cel de-al patrulea oras ca marime din Republica Ceha, care are resurse umane bine pregatite” a declarat Jakub Pelikan, vice president pentru ProLogis in Republica Ceha si Slovacia.

ProLogis Park Pilsen-Stenovice este localizat la aproximativ 1,5 km de nord-estul orasului Stenovice, la doi km de sudul orasului Pilsen, la o distanta de 80 km de Praga si la 70 de km departare de granita cu Germania. Parcul asigura acces direct la autostrada D5, singura conexiune de acest tip dintre Praga si granita vestica a Gemaniei.

“Mitsui Soko Europe activeaza in Republica Ceha inca din anul 1999, in domeniul serviciilor de logistica industriala Din ProLogis Park Pilsen-Stenovice ne va fi usor sa raspundem cu rapiditate clientilor aflati atat in Germania, cat si in Republica Ceha”, a declarat Yamashita Yuzo, Manager al Mitsui–Soko (Europe) B.V.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.