Mobexpert inaugureaza cel de-al saptelea magazin cu mobilier pentru casa, decoratiuni si mobilier pentru birou, in Pitesti, iar investitia se ridica la 2,5 milioane de euro, au spus reprezentantii companiei

"Hipermagazinul din Pitesti are o suprafata totala de 7.000 de metri patrati si a presupus o investitie de 2,5 milioane de euro. Inaugurarea acestuia marcheaza finalizarea celei de-a doua etape de extindere a retelei programata de Grupul Mobexpert pentru acest an", se arata in comunicat.

Noul magazin face parte din noul centru comercial Jupiter City, este deschis in toate cele sapte zile ale saptamanii fiind deservit de o echipa operationala de 50 de persoane.

Conform datelor companiei magazinul Mobexpert de la Pitesti este cel de-al doilea din planul companiei de extindere a retelei romanesti in 2008, investitia prevazuta pentru acest plan fiind de opt milioane de euro.

"Extinderea retelei din Romania face parte din strategia Mobexpert de consolidare ca brand regional. Pana in 2011, compania si-a propus sa opereze 25 de astfel de hipermagazine in intreaga regiune, dintre care cinci in afara granitelor tarii", se mai precizeaza in comunicat.

Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni, si Mobexpert Office - mobilier pentru birou si colectivitati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.