Dezvoltatorul Jupiter Group, controlat de un investitor britanic, a inaugurat astazi centrul comercial Jupiter City din Pitesti, in urma unei investitii de 42 milioane de euro. Jupier City are o suprafata inchiriabila de 37.000 mp, la care se vor adauga alti 6.000 mp in cadrul celei de-a doua faze de dezvoltare din urmatoarele opt luni

Situat la intersectia Autostrazii Bucuresti-Pitesti cu Drumul National 65B, Jupiter City are ca principale ancore Carrefour, Praktiker, Media Galaxy si Mobexpert, gazduind pe langa aceastea, 50 de branduri precum: Sephora, Intersport, Leonardo, Bam Boo, Optiplaza, Meli Melo, Takko, Lee Cooper, Steilmann, Fornetti, Internity, Veer Sport, Nissa, Mondex, Teen, Eurokids, Arsis, Columbia, Adam’s, Moa, Inmedio, Unique Art, Adam, Optiblu, Gloria Jean’s Coffees, Say, Z si Colosseum.

Jupiter City este al treilea centru comercial din Pitesti, concurand cu Euromall si parcul comercial care include hipermarketul Auchan si magazinul Bricostore. Arhitectul proiectului a fost compania Chapman Taylor, iar agentul de leasing este compania Retail Group.

Potrivit Retail Group, in centrul comercial al orasului Pitesti, chiriile variaza intre 30 si 50 euro/mp/luna pentru suprafete cuprinse intre 100 si 200 mp, iar pentru suprafetele mai mari de 200 mp, chiriile variaza intre 20 si 30 euro/mp/luna.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.