Investitia intr-o astfel de locuinta se amortizeaza, prin inchiriere, in aproximativ 12 ani

Pot fi gasite locuinte la preturi rezonabile in zone din Turcia cunoscute turistilor romani, precum Kusadasi sau Bodrum, dar si in statiuni mai putin promovate in Romania, cum ar fi Altinkum. Un astfel de imobil reprezinta atat asigurarea unui loc in care se poate merge in vacanta an de an, scazandu-se astfel cheltuielile unei familii pentru concediu, dar si o oportunitate de a investi intr-o proprietate care poate aduce venituri prin inchirierea in regim hotelier.

Kusadasi este una dintre statiunile cele mai populare printre turistii romani. Interesant este faptul ca preturile proprietatilor din aceasta zona sunt rezonabile. Un apartament cu doua camere costa intre 55.000 si 70.000 de euro, in functie de pozitia acestuia si de calitatea finisajelor.

Exista si locuinte cu suprafete generoase, la preturi rezonabile. Astfel, un apartament cu trei camere, cu o suprafata de 118 metri patrati, care necesita insa renovare, poate fi achizitionat cu 60.000 de euro. O vila cu trei camere, situata langa plaja, costa 65.000 de euro. Exista o oferta consistenta si de apartamente in ansambluri rezidentiale aflate in stadiul de proiect. Un apartament cu trei camere situat intr-un astfel de proiect poate fi achizitionat cu 75.000 de euro. O vila cu patru camere off plan se vinde cu 95.000 de euro, in vreme ce in cazul vilelor cu piscina proprie pretul urca la 140.000-150.000 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.